SLIP DIN INDRE KUNSTNER FRI

Går du med en spirende kunstner i maven, så er muligheden her, for at sætte din indre kunstner fri i samarbejde med en professionel kunstner! Kom frisk :-)

Mere information

Går du med en spirende kunstner i maven, der bare venter på at blive sat fri og vise verden hvad kunst? Så er muligheden her, for at sætte din indre kunstner fri i samarbejde med en professionel kunstner, der brænder for alle kunstens uendelige muligheder.

Du får mulighed for at udfordre dig selv, og vi tager udgangspunkt i en masse kreative eksperimenter og forskellige teknikker og stilarter.

På forløbet kommer du til at udforske det at tegne, male og kreere, både klassisk og mere eksperimenterende kunstformidling.

Her præsenteres du for forskellige teknikker, discipliner, materialer og redskaber, som vi sammen undersøger og afprøver hvad man kan bruge til.

Vi tegner og maler med: kridt, kul, blyant, pensel, fingre, pinde og pen og tusch.

Vi tegner og maler på: papir, træ, stof, tøj, sten, lærred og Ungdomsskolens kedelige hvide vægge :-)

Undervejs bliver nogle af projekterne udstillet som en del af undervisningen.

Der er plads til både begyndere og øvede, de vigtigste er at du har lyst til at udforske og lege i dette spændende univers, og det hele foregår i rolige og hyggelig atmosfære, hvor der er tid til tanker og fordybelse for den enkelte og perfekte muligheder for udvikling i samarbejde med vores professionelle kunstner.

Hvis du har behov for transport til Haslev så tilmeld dig torsdagsbussen, og vi vil forsøge at lave den optimale busrute.

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Olga Novitskaya-Ravn ,
Holdstart torsdag 24. okt 2019 kl. 19:15
Ledige pladser Der er 1 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder ROLLESPIL (D&D)
SØLVSMYKKER
AKRYLMALING - GO WITH THE FLOW
DESIGNERDRØMME
UNGE KOKKE - RØNNEDE
SLIP FANTASIEN LØS - RØNNEDE
Ugedage torsdag
Hvornår?

Næste gang torsdag 5. dec kl. 19:15-21:15

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Seminariet - SG 12H, 4690 Haslev