MERE OM OS

 

Hvilke tilbud har Ungdomsskolen?

Fritidsundervisningen foregår på forskellige adresser i kommunen; afhængig af aktiviteten. Hvert år tiltrækker Faxe Ungdomsskole unge fra hele Faxe kommune, der tilmelder sig vores fritidshold. De unge dyrker deres interesse med andre unge, og udvikler deres evner indenfor det pågældende felt.

Læs mere HER.

Klubberne er fordelt på 6 adresser i hhv. Dalby, Rønnede, Karise, Faxe, Faxe Ladeplads og Haslev. Her samles de lokale unge for at hygge sig, eller deltage i klubbens aktiviteter. 

Læs mere HER.

10. klasse henvender sig til unge, der gerne vil finpudse deres kompetencer inden de går videre på deres ungdomsuddannelse.

Læs om 10. klasse HER.

Heltidsundervisningen henvender sig til unge i forskellige aldre og med forskellige behov for uddannelse og afklaring. Heltidsundervisningen er et specialtilbud, og således kun noget man kan blive indstillet til.

Læs om Heltidsundervisningen HER

Hvor gammel skal man være for at deltage i Ungdomsskolens aktiviteter?

Ungdomsskolen er for alle Faxe kommunes unge fra og med det år de starter i 7. klasse og til og med det 18. år. Hvert år har vi flere hundrede elever, som deltager i fritidsundervisningen, tager 10. klasse eller noget helt tredje i ungdomsskolen.

Vores elever er forskellige, og vi bestræber os på at tilbyde en bred vifte af undervisning, der tilgodeser alle typer af unge.  

Hvem er vi - og hvor finder du os?

Ungdomsskolen har omkring 38 medarbejdere ansat på fuldtid. Medarbejderne er lærere eller pædagoger, og  derudover er der en bred skare af timeansatte, der primært underviser om eftermiddagen eller aftenen på vores forskellige fritidshold. De har en bred professionelle baggrund som de bringer med ind i undervisningen.

Fællesnævneren for medarbejdergruppen er, at de brænder for deres fag/hold og for at arbejde og være sammen med unge.  

Ungdomsskolen har kontorer på det gamle seminarium i Haslev, Søndergade 12 G, men vi har både klubber og fritidsundervisning fordelt rundt på forskellige adresser i kommunen.