Linjefag
Bliv klar til din drømmeuddannelse og dyrk dine interesser og/eller passion på samme tid. 10. klasse i Faxe Ungdomsskole er et anderledes år, hvor du vælger en af de fire linjer, som bliver dit fokuspunktet.
 
DESIGN & INNOVATION
Design & innovation

INNOVATION & DESIGN er for dig, der gerne vil udvikle dine kompetencer indenfor 'ideudvikling'. Du vil gerne lære at tænke ud af boksen og at gå fra 'ide til virkelighed'. Kreativitet og iværksætteri er i højsædet; med afsæt i de hovedtemaer du vælger at arbejde med.

 

HOVEDTEMAER OG DIN PASSION

På DESIGN & INNOVATION er der seks hovedtemaer:

  • Design
  • Mode
  • Krea
  • Billedkunst
  • Håndværk
  • Ideudvikling

Temaerne skal forstås i deres bredest mulige form. Fx kan mode både være beklædning, brugsgenstande, styling eller noget helt fjerde.

 

Udgangspunktet er din passion, drøm, ide: En virksomhed, et møbel, kunstværk - U NAME IT!

 

På INNOVATION & DESIGN lærer vi gennem projektorienteret- og praksisorienteret arbejde.

Læs mere om undervisningsformen, mål for undervisningern, og hvad du kan efter et år på DESIGN & INNOVATION HER.

 


   

 
IT & MEDIER
IT & MEDIER

Er du interesseret i IT, medie- eller film-branchen? Så skal du tage et år på IT & MEDIER, hvor du bliver en haj til at arbejde i de rigtige værktøjer, og prøver kræfter med at producere dine helt egne udtryk.

 

På IT & MEDIER lærer du at finde de løsninger, som andre har svært ved. Du samarbejder med dine klassekammerater om at finde frem til dem. Efter et år på IT & MEDIER har du får teknisk knowhow og har afprøvet forskellige programmer og udstyr.

 

 

Læs om de ting du skal arbejde med, og hvad du kan efter et år på IT & MEDIER HER.

 


 

 
SPORT & SUND
SPORT & SUND

Går du op i sport og sundhed, og vil du gerne dyrke det endnu mere? På SPORT & SUND har du fokus på sundhed og fysiske udfordringer. Du møder kendte som nye motionsformer, og arbejder med dig selv, både individuelt og som hold.

 

Du dyrker dine sportinteresser, samtidig med, at du får større viden om, hvordan du optimerer din træning gennem planlægning, kost og mentaltræning. Vi opbygger vores grundform gennem hele året, og står knivskarpt - både mentalt og fysisk.

 

Læs om hvad du eller får efter et år på SPORT OG SUND HER.

 


 

 

 
UNG & SAMFUND
UNG & SAMFUND

Går du op i livet og det samfund, som du er del af? På UNG & SAMFUND udforsker vi samfundet og vores egne roller i den. Vi sidder ikke kun i klassen, men tager ud, der hvor det sker.

 

Du er nysgerrig på din omverden, og vil gerne bruge din undren til at blive klogere og mere vidende. Vi danner holdninger sammen og hver for sig, og debatterer forskellige vinkler på de ting vi ser og finder i samfundet; lokalt, nationalt og international. 

 

Læs mere om UNG & SAMFUND HER.Senest opdateret 26.02.2018 12:44 af CHO