Praktiske oplysninger
 
Undervisning og årsplan
iStock_2017_jv3e3o
 
Afleveringsplan og prøver
 
Fritagelse fra undervisningen

Læge, tandlægebesøg m.v. skal så vidt muligt lægges uden for undervisningen.

Er det nødvendigt med fritagelse fra undervisningen af disse eller andre grunde, bedes det gå gennem klasselæreren. Dog skal fravær, der rækker ud over en dag, gå gennem ledelsen.

Ved længerevarerende sygdom eller fritagelse fra undervisningen eller dele af undervisningen kan skolen kræve lægeattest.

 

 
Elev- og forældreintra

Her findes alle fælles informationer om undervisningen, lektier og øvrige aktiviteter. Store dele af kommunikationen mellem skole og hjem vedr. den enkelte elev foregår på intra.

 

Forældreintra

Skole/hjem samarbejdet foregår på Forældreintra og her vil relevant information, både aktuelt og generelt fremgå, hvorfor vi forventer, at I holder jer opdateret.

 

 
E-protokol

Elektronisk system til registrering af elevfravær. Her kan forældre følge med hjemmefra om der er fravær i skolen.

 
Brobygning og vejledning/UU
ung-brobygning-8.klasse-l

Vejledningen omkring valg af uddannelse og erhverv er en væsentlig del af 10. klasse. På Faxe Ungdomsskole vil du få hjælp til udarbejdelse af uddannelsesplaner og uddannelsesbog. 

Vejlederen vil i løbet af skoleåret gennemføre mindst en vejledningssamtale med hver elev. Samtalerne drejer sig om dine uddannelsesønsker og muligheden for at virkeliggøre dem.

 

Du kan finde flere oplysninger omkring Ungdomsuddannelserne ved af gå ind på www.UUSS.dk

 

Prøv også Uddannelseszoom her.

 

Brobygning

Under dit forløb i 10 klasse oplever du, at vi samarbejder med EUC og Køge Handelsskole. Noget af undervisningen på linjefagene kommer til at foregå dér, eller med lærere fra disse skoler. Derudover har du en uges brobygning, hvor du selv vælger uddannelsessted.

 

Der er obligatorisk brobyging for alle i uge 43.Senest opdateret 01.08.2017 11:03 af CHO